Monday, June 18, 2012

Ilmu Power emas PE vs ilmu pakar luar dalam menentukan kenaikan harga emas sepetang mulai jam 3:05pm

PENDITA EMAS MENTRANFORMASIKAN MINDA PELABURAN EMAS ANDA

Salam buat mantee Pendita Emas,

Hari ini Isnin, 18 Jun 2012 jam 5.45 Petang.

Alhamdulillah, harga emas disasarkan naik semula selepas jangkaan menjunam pada USD1619 walaupun meleset lebih ke paras USD1617 tetap menjadi apabila harga emas dijangka berada pada paras USD1624 dilepasi pada paras USD1626.

Tidak mengapa, walaupun ada yang ragu-ragu untuk follow PE mereka telah membuat untung buat diri sendiri. Alhamdulillah seawal jam 12.00pm hari ini banyak sms masuk mengucapkan terima kasih dan menyatakan keuntungan diperolehi setelah mengikut panduan trading secara harian. Tahniah yang menghantar sms dan maklum balas di facebook.

Trademark atau tagline PE tetap kekal, baca boleh, follow jangan.

Di sini dilampirkan posting-posting yang membina income sepetang buat PE melalui trading gold.

1. Makluman harga akan naik diwar-warkan Pendita Emas dalam facebook untuk memberi peluang teman2 mengambil peluang yang terhidang. Samada mereka bertindak atau tidak itu bukan urusan Pendita. Yang PE tahu, mereka boleh baca ajer tapi tak mampu mahu follow.


2. Kemas kini data yang sama dari segi tanda-tanda yang kekal dalam graf untuk melihat pergerakan harga sebenar. PE tambah aksesori pergerakan harga line anak panah atas dan bawah.

3. War-warkan apa yang berlaku selanjutnya supaya teman-teman yang follow dapat memaksimakan untung dan meminimakan kerugian.


4. Jika ada peluang menambah income kerana harga puncak masih berterusan apa lagi ngap ajerlah, sikit pun jadilah. Apa yang penting profit. Biar sibuk kejar profit jangan sibuk phd.


5. Akhir sekali PE taklah lokek sangat, siap beri input supaya berehat seketika untuk mandi atau solat sementara harga emas sedang merudum semula.


Kesimpulannya, selepas harga naik kan dia menurun ikut anak panah merah yang PE lakarkan dalam graf  harga di atas.


Keluk harga sebenar selepas kita jual semuaBUKANKAN MEMBUAT TRADING GOLD SEMUDAH A B C. MAHU DAPATKAN FORMULA DAN CARA TERBAIK CALL PE 0193791864 UNTUK TEMPAHAN KELAS INTENSIF ANALISIS TEKNIKAL DAN FUNDAMENTAL

No comments: