Sunday, August 29, 2010

HOW TO GET EASY PAYMENT PUBLIC GOLD

KAEDAH PERTAMA: BELI ATAS WANG SENDIRI

KEPERLUAN : WANG TUNAI YANG MANTAP

INI ADALAH PENGALAMAN YANG TELAH SAYA LAKUKAN JUST MELALUI HUJUNG JARI DARI JOHOR KE KUALA LUMPUR.

LANGKAH 1: PASTIKAN MENJADI AGEN PUBLIC GOLD YANG SAH

LANGKAH 2: ANDA SUDAH DIBENARKAN UNTUK LOCK HARGA EMAS PUBLIC GOLD 24 JAM DI MANA-MANA LOKASI MENGIKUT HARGA EMAS PILIHAN ANDA CONTOH ANDA MENETAPKAN PEMBELIAN EMAS 20G PADA HARGA RM2800.00

LANGKAH 3: DARIPADA HARGA EMAS RM2800.00 ANDA DIKEHENDAKI MEMBAYAR 25% +25%+25%+25% SELAMA 4 BULAN. ANDA BANK INKAN WANG KE PUBLIC GOLD DAN FAXKAN BUKTI PEMBAYARAN DENGAN SLIP BAYARAN DIBUAT.

LANGKAH 4: DIAKHIR TEMPOH BAYARAN IAITU BULAN KEEMPAT EMAS IDAMAN ANDA JADI MILIK ANDA.

KAEDAH KEDUA: EASY PAYMENT MELALUI WANG BAYARAN PELANGGAN

KEPERLUAN : STOK EMAS YANG BANYAK DAN TUNAI DARI PELANGGAN

LANGKAH 1: PASTIKAN ANDA MENJADI AGEN RASMI PUBLIC GOLD DAN ANDA MENDAPAT KEBENARAN MENJUAL DAN MEMBUAT TAMBATAN HARGA EMAS SEMASA.

LANGKAH 2: JIKA ADA PELANGGAN INGIN MEMBELI 2 KETUL EMAS DENGAN HARGA RM2800/PC ANDA SERTAKAN SEKALI TAMBAHAN 2 KETUL EMAS YANG SAMA UNTUK ANDA , SEMASA LOCK HARGA ANDA KENA SEND SMS EASY PAYMENT KE PIHAK PUBLIC GOLD. INI BERMAKNA ANDA AKAN MEMBAYAR 4 KETUL EMAS PADA HARGA RM2800 BERNILAI =RM11200 DAN ANDA KENA BAYAR 25% (2,800) MELALUI BAYARAN PELANGGAN SELAMA EMPAT BULAN. INI CARA MENAMBAHSTOK EMAS PADA HARGA RENDAH. TUGAS ANDA BERI DAN REKOD NOMBOR STOK EMAS YANG ANDA SERAHKAN.

LANGKAH 3: JIKA ADA PELANGGAN MEMBELI 2 KETUL EMAS DENGAN HARGA RM2800/PC DAN ANDA INGIN MENGGUNAKAN WANG PELANGGAN SEBAGAI WANG EASY PAYMENT DAN TEBUS EMAS DALAM PAJAK GADAI, TUGAS ANDA LOCK HARGA ATAS NAMA PELANGGAN ANDA DAN MAKLUMKAN PUBLIC GOLD UNTUK BUAT EASY PAYMENT DENGAN RM5600.00.WANG DARI PELANGGAN ANDA BUAT BAYARAN 25% (RM1400.00 SELAMA 4 BULAN). LEBIHAN WANG BOLEH ANDA GUNAKAN UNTUK BUAT PENEBUSAN EMAS DALAM PAJAKAN. BERI DAN REKOD NOMBOR PADA KAD KETULINEN EMAS PUBLIC GOLD.

LANGKAH 4: DIAKHIR BULAN KEEMPAT ANDA MENDAPAT EMAS MILIK ANDA

No comments: