Thursday, December 22, 2011

JOM KENALI TEKNIK 5T PENDITA EMAS

PELABURAN EMAS JANGKA PANJANG LEBIH MENGUNTUNGKANMasih ingat dengan teknik rempit yang Pendita Emas canangkan secara dokumentasi dalam blog pendita?

1. Gunakan 1 dinar untuk menyelamatkan gaji bulanan pada posting bertarikh 7 Ogos 2010 yang dilakarkan sebagai satu usaha menyelamatkan gaji untuk membayar bil-bil utiliti setiap bulan.

2. Kemudian keluar teknik revolusi emas menjana pendapatan, simpan gaji bulanan posting pada 5 Julai 2010. baca selanjutnya

3. Berikutnya PE nyatakan bagaimana nak perbanyakkan emas melalui overlap loan. baca selanjutnya

Semua teknik di atas mengajar kita bagaimana mahu menyimpan emas sebanyak mungkin dan kita tidak menjelaskan secara terperinci bagaimana mahu membebaskan emas milik kita keseluruhan dalam Arrahnu.

Kini PE perkenalkan teknik. bagaimana mahu melepas emas milik kita dari penjara Arrahnu tanpa membuang seketul emas kita. Teknik ini PE panggil Teknik 5T Pendita Emas.


Sila klik untuk mempelajari kaedah teknik 5T Pendita Emas. date posting 22 Disember 2011. Kalau klik tidak keluar bermaksud kaedah ini PE tidak lepaskan secara percuma serta untuk mengelakkan maklumat diciplak oleh pihak lain.

1 comment:

lind79 said...

bermiinat nak tahu kaedah 5T nii..macamana caranya?